Playwake Wakeboard Teszt Június 1-2 Szeged!

playwake_banner.jpg

A playwake néven indított wakeboard tesztünk gondolata évekkel ezelőtt született, 2009 hozta el a megvalósítást évét. Az alap ötlet "TRIP ACROSS AMERICA" néven, 2003-ban, a Liquid Force "gyári" csapatának túrája volt. Ők az észak amerikai kontinenst szelték át, Mexikótól egészen Kanadáig. Útjukon minden csúszható vízfelületet meghódítva és wakeboardozható helyszínt érintve, népszerűsítették a sportot.

Az európai vizeken a német LF csapat índúlt útnak elsőnek, "TRIP ACROSS GERMANY" néven, wakeboard teszt sorozatukkal. Túrájuk több mint egy hónapig tart, és ezalatt több tucat németországi kábelpálya érintésével promotálják a wakeboard sportot és a hozzá tartozó életérzést.

A magyarországi PLAYWAKE teszt sorozat célja azonos az előbb említettekkel, egyedül nevében más. Szeretnénk csapatunk nagyszerű versenyzőinek tudásával és sok éves tapasztalatunkkal a wakeboard sporttal ismerkedőket vagy fejlődni vágyókat segíteni. Hasznos instrukciókkal egyidejűleg ingyenes lehetőséget biztosítunk a világ vezető wakeboardjainak (Liquid Force, Ronix) tesztelésére, a különböző formai sajátosságokból adódó különbségek megízlelésére, hogy a stílusok és az egyéniségek egymásra találjanak.
Programjaink során a legújabb wakeboard formák tesztelése mellett versenyzőink szívesen adnak instrukciót a fejlődni vágyóknak.

Playwake wakeboard teszt állomásaink 2013-ban:
Szeged (Sun City Wakeboard beach) június 1-2

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Véletlenszerű kép

IMG_4938.JPG

Szavazás

Friss hozzászólások