Indoor Wake Cup

A Verseny rendszer:

Jam session jelleggel fog futni a verseny egy órán át! Elsősorban a stílus fog dominálni az értékelésnél! A régi rider scoring rendszer alapján meg kell adni 3 nevet, akik a legjobb stílusú trükköket mutatják be! Ez esetben nem elég neveket mondani, a verseny folyamán nagyon kell figyelni, mert a legszebb trükkjeiket is meg kell adni a dobogóra javasolt versenyzőknek!

A harmadik állomáson a fődíj sorsa egy olyan versenyen fog eldőlni ahol a három futamon dobogósok mérik össze tudásukat egy 3 menetes session-ben! Ott már bírók pontoznak és ítélik oda az IWC kupát 2011-re annak, aki a legjobb! Meg persze ő nyeri a hyperlite deszkát is!

Elemek:

Mivel elsősorban a stílusról fog szólni a versenysorozat nagy elemek nem lesznek! Egy kis kicker, az uprail, és egy 8 méteres, 60 cm magas pussy box fogja váltogatni egymást állomásonként. Ahol 50-es medence lesz ott két elem, a többi helyen csak egy!

Állomások:

Március 26.

Pécs Hullám (fürdő)

Kezdési időpont: 12.00

Uszoda hossz 50 méter és hosszában húzunk!

Április 2.

Nagykanizsa városi uszoda

Kezdési időpont:18.00

Április 16.

Budapest Csörsz utca, SportMax

Kezdési időpont: este 8 óra

Uszoda hossz 33 méter és átlóban húzunk!

Alapfeltételek:

A nevezési díj 2000 forint.

Mindenki csak saját felelősségére használhatja a pályát és a gépeket!

Csak bukósisakban és mentőmellényben lehet csúszni. Csak olyan versenyző nevezését fogadjuk el, akik normál kábeles wakeboard pályán legalább alap ugrások rutinjával rendelkeznek! A szervezők a veszélyesnek ítélt versenyzőket minden további nélkül kivonhatják a versenyzésből, gyakorlásból!

Kérjük, hogy minden néző és versenyző hozzon magával papucsot, mert az uszodatérbe csak cipővédő zacskóval vagy strandpapucsban lehet közlekedni!

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Véletlenszerű kép

b_pool204.JPG

Szavazás

Friss hozzászólások