I Winch verseny Magyarországon

25szok_tisza.jpg

Tiszaújváros adott otthon az első Winch versenynek Magyarországon 2007.06.04-én. A Triatlon nagy hét szervezői adtak lehetőséget winch verseny megrendezésére.

A verseny Nagy Gábor fejéből pattant ki. Dísztavon két húzógép segítségével két slideren és egy kickeren lehetett beadni a trükköket. Wakeboard és wakeskate kategóriában indultak a riderek. Edzés egy órától kezdődött a verseny négy órától. Közel 20 rider indult a versenyen. Minden kategóriában látványos trükköket láthattunk. A wakeskateseknél már az első körbe eldőlt az eredmények sorsa. A wakeboardosoknál 2 selejtező körből a legjobb 6 rider jutott be a döntőbe.

. 8 óra körül kezdődött az eredmény hirdetés Díjakat az Oneill és a Motorola ajánlotta fel 100000 Ft pénzdíj volt a wakeboardosok között és közel 100.000 Ft értékű tárgynyeremény volt a wakeskateseknek szétosztva.

Eredmények:

Wakeskate

1. Herczeg Levente
2. Szörényi Attila
3. Egyházi Szabolcs

Wakeboard

1. Tokay Máté
2. Vaskó Norbi
3. Manninger Máté

Verseny előtt is után már megbeszélt szökőkutas spotott csúsztak be néhány örült rider: (zaza, morbid és sipi). A képek magáért beszélnek (annyi megjegyzéssel nagyon büdös iszapos és köves volt a víz)

galéria
http://wakeboardosok.hu/?q=image/tid/90

Köszönjük a szervezőknek a ridereknek és minden nézőnek a megjelenést.

Kiemelten köszönjük a támogatóknak
Oneill, Motorola, TVK, Tiszaújváros, Guillotinewake, fix.tv, board Winch, www.winch.hu, wakeboardosok.hu.

Reméljük jövőre ugyan itt csak kicsivel jobb időben.

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Véletlenszerű kép

img_9304_resize.jpg

Szavazás

Friss hozzászólások